НИЕ СМЕ ПЪРВОТО МОНТЕСОРИ УЧИЛИЩЕ В БЪЛГАРИЯ!

montessori частно училище бургас montessori частно училище бургас montessori частно училище бургас

ЗА НАС - История

      

   Историята на нашето училище започва през 2009 година, когато отваря врати - Къща на детето «Мария Монтесори» - четвъртият в България Монтесори център.

     За изминалото време в Къщата се създава среда и образователни програми за възпитание и обучение на деца от 2 до 6 години.

   Престоя в Къщата подготвя детето за училище, осигурява му хармонично развитие и социална адаптация. След пет години възниква и идеята за създаване на Частно Начално Училище «Д-р Мария Монтесори», от 1 до 4 клас, с подготвителна група към него.

   Така процеса на обучение на децата от 2 – 11 години става цялостен и непрекъснат.Още от раздела

Иновация

  Визия: ЧНУ„Д-р Мария Монтесори“-иновативно училище, формиращо  умения за самообучение, способстващо изграждането на общество на самостоятелни и отговорни личности...Мисия

Мисията на Частно Начално Училище «Д-р Мария Монтесори» е да развива потенциала на всеки ученик, подготвяйки го да бъде отговорен участник в световната общност, като се фокусира върху развитието на характера, лидерството, уменията за мислене, знания за живота, умения за управление и творчески способности, способности за общуване, сътрудничество, отговорност и самоконтрол...Обща информация

Профил на Частно Начално Училище «Д-р Мария Монтесори»

ЧНУ«Д-р Мария Монтесори» е лицензирано със заповед на МОН №14-22/08...Проекти

 

 

 

 
гр.Бургас
ул.Драма 11
тел.: 056/ 825 673,
0879 400 194
0879 400 193


2014 ЧНУ "Д-р Мария Монтесори"
Всички права запазени


Powered by Suzara web design
Виртуална разходка в училището